Rólunk

Üdvözlöm a Doremifa-yaban!

A karaoke, melyet az 1970-es években találtak fel Japánban, mára már óriási szórakoztató iparrá nőtte ki magát. Évente mintegy 46 millió ember élvezi csak Japánban, de most már a világ minden táján ismertté vált. A karaoke Magyarországon nem csak Budapesten, hanem vidéken is nagy népszerűségnek örvend. Itthon azonban az a divat, hogy a bárok és más szórakozóhelyek tágas termeiben az „önjelölt megasztárok” kisajátítják a mikrofont.

A Doremifa-ya egy japán karaokebox, mely 2012. január 12-én nyitotta meg kapuit Budapesten. A következőket érdemes tudni róla:

・ Japán gyártmányú karaokegépekkel van felszerelve.

・  Régi jó barátokkal meghitt hangulatban nyugodt szívvel lehet élvezni a karaokét.

・ A karaoke szobák bérelhetők, étel és ital szabadon behozható, melynek köszönhetően alacsony áron lehet egy jót bulizni.

・Délben nyit. Családokat, házastársakat, szerelmes párokat, diákokat és kis létszámú baráti csoportokat várunk szeretettel.

・Az egyedül érkező vendégeink számára fél áron nyújtjuk szolgáltatásainkat.

・A magyar diákigazolvánnyal rendelkezők is fél áron szórakozhatnak.

A fentieken kívül fontos még, hogy a Doremifa-ya egy könnyen megközelíthető helyen, a 4-es és 6-os villamos Király utcai megállójától 5 perc sétára található. A közeli Liszt Ferenc téren, a Király utcában és az Erzsébet körúton rengeteg elegáns étterem és kávézó található. Kérjük, látogasson el Ön is a Doremifa-yaba egy kávé illetve egy vacsora előtt vagy után!

A magyar és a japán kultúra találkozási pontja, a Doremifa-ya, mindent megtesz azért, hogy vendégei jól érezzék magukat. Szeretettel várjuk Önt is!

 

Gotó Sóta

Doremifa-ya üzletvezetője

 

A Doremifa-ya, NEM pub, vagy bár és nem kávézó, egyszóval nem vendéglátó hely, hanem kultúrális központ.